Live Live

Schoonheidsspecialiste: 'Voorraden moeten op peil komen'

Gepubliceerd: Maandag 01 juni 2020 11:36

 Schoonheidsspecialiste: 'Voorraden moeten op peil komen'

“Ik maak me nog steeds zorgen of ik wel voldoende beschermende spullen kan krijgen,” vertelt Maggie van Ewijk. Haar huidverzorgingsinstituut aan de Rosendaalsestraat is weer open, nadat Creme de la Creme op 23 maart abrupt de deuren moest sluiten.

Van Ewijk is naast schoonheidsspecialste ook pedicure. “Fysiek contact was niet meer mogelijk en met de afstandsmaatregelen valt voor mij niet te werken, dus eigenlijk had ik het gevoel van een totale lockdown. Ik heb nog wel geprobeerd om de winkel open te houden, zodat mensen op afspraak producten konden kopen en konden bellen voor advies, maar verder kon ik weinig uitrichten.”

Haar bedrijf bestaat inmiddels 18 jaar. “Het is steeds gegroeid en ik ben werk er full-time”, vertelt ze. “Het heeft ook altijd op de Rosendaalsestraat gezeten.”

Positief
Vanaf 11 mei zijn de deuren van Creme de la Creme weer open en Van Ewijk staat er positief in. “Mijn bedijf gaat wel binnen de nieuwe regels passen. Het is een beetje lastig, maar ik probeer zo veel mogelijk afstand te bewaren en werk volgens de richtlijnen van het RIVM.”

Zo draagt Van Ewijk handschoenen, een mondkapje en wanneer noodzakelijk een veiligheidsbril. “Het schept een beetje afstand, maar dat is nu even niet anders.”

Belangrijker vindt de schoonheidsspecialiste dat zij aan de spullen kan blijven komen. “Ik hoop dat er voor wordt gezorgd dat de voorraden op peil komen, zodat iedereen zonder stress kan werken, want ik maak me wel zorgen of ik de groothandel mij voldoende spullen kan leveren.”foto: Paul Snelders.

Deel deze pagina: