Afdrukken
Bevat Video: Video
Ankeiler: Ome Joop's Tour 2021 is maandag van start gegaan! Burgemeester Marcouch gaf het startschot van de onvergetelijke week vol fietsplezier.

- Ome Joop's Tour 2021 is maandag van start gegaan! Burgemeester Marcouch gaf het startschot van de onvergetelijke week vol fietsplezier.

Zwaaiende ouders, broertjes en zusjes en opa's en oma's stonden maandag bij het vertrek van de deelnemende kinderen. Bij de Koepelgevangenis in Arnhem werden 72 kinderen ontvangen, verdeeld in groepen en klaargemaakt voor hun eerste fietstocht naar Oosterbeek.

Oma Ellis vertelt dat haar kleindochter Kisara het erg spannend vond: "Kisara gaat voor de eerste keer mee. Ze kon er vannacht niet van slapen, zo spannend vond ze het."

Onderscheiding voor 31 jaar Tour

Naast het startschot had burgemeester Marcouch een bijzondere verrassing voor Frank Daeseleer. De burgemeester bedankte hem voor 31 jaar vrijwilligerswerk bij Ome Joop's Tour. Marcouch roemde Daeseleer voor de veiligheid die hij biedt aan de samenleving: "Dit kan je alleen als je een groot hart hebt en een scherp oog voor veiligheid." Daeseleer kreeg een lintje en werd lid in de Orde van Oranje-Nassau.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel