Meningen over coronapas zijn verdeeld in Arnhem - RTV Arnhem
Bevat Video: Video
Ankeiler: Om horeca, bioscopen en theaters binnen te komen heb je vanaf 25 september een coronapas nodig. Dit is dinsdagavond duidelijk geworden tijdens de persconferentie.

ARNHEM - Om horeca, bioscopen en theaters binnen te komen heb je vanaf 25 september een coronapas nodig. Dit is dinsdagavond duidelijk geworden tijdens de persconferentie. En er zijn verschillende meningen over de nieuwe regels.

“We zijn blij dat de capaciteit verder opgeschroefd kan worden met het coronatoegangsbewijs”, vertelt Anneke Jenneskens, Adjunt-directeur van het Musis en Stadstheater in Arnhem. Door de nieuwe maatregelen heeft iedere gast bij het theater een vaccinatie- of testbewijs nodig om een voorstelling te kunnen bezoeken.

Ook bij bioscoop FOCUS in Arnhem zijn ze tevreden met de nieuwe maatregelen. ‘’Voor ons is het goed nieuws, we kunnen nu weer volle zalen draaien.’’ Maar bezoekers staan minder te popelen om de nieuwe maatregelen. “Ik heb me niet laten vaccineren. Nu is de consequentie dat ik nergens meer naar binnen kan.”

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvarnhem.nl.

Deel dit artikel