RTV Arnhem - Nieuws

ARNHEM - Nathalie Nede uit Arnhem staat op de kandidatenlijst van de ChristenUnie voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021.

Nede is sinds 2018 gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Arnhem, maar staat nu voor het eerst ook op de landelijke kieslijst. Op de voorlopige kandidatenlijst, die wordt aangevoerd door lijsttrekker Gert-Jan Segers, staat Nede op plek 43.

“De ChristenUnie gaat de verkiezingen in met de boodschap ‘aandacht voor wat echt telt’. Wat voor míj echt telt is de menselijke waardigheid", vertelt Nede. Alle mensen zijn waardevol en gelijkwaardig. De ChristenUnie staat voor een inclusieve samenleving die gebaseerd is op naastenliefde, waarin iedereen op basis van gelijkwaardigheid mee kan en mag doen.”

Actief campagne voeren in regio Arnhem

Nede wil in de regio Arnhem actief campagne gaan voeren voor de ChristenUnie. “Waar mogelijk op straat, maar zeker ook online, zullen we het verhaal van de ChristenUnie ook in Anhem laten horen. Een verhaal over zorg voor elkaar, over een economie die draait om mensen en over onze verantwoordelijkheid voor de schepping. Een verhaal van ‘aandacht voor wat echt telt’, zeker ook in Arnhem.”

De volledige conceptkandidatenlijst is vrijdag bekend gemaakt en wordt vastgesteld door de leden op het digitale partijcongres van de ChristenUnie. Dit congres vindt plaats op zaterdag 21 november 2020.

Door: Mediapartner RTV Arnhem

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvarnhem.nl.

Deel dit artikel