Afdrukken
Bevat Video: Video

ARNHEM - De Arnhemse horecaondernemer Tjerk Huisman heeft het initiatief genomen om een lokaal feestpakket samen te stellen. In de box zitten verschillende producten van zaken en artiesten uit zijn directe omgeving. Zelf is hij uitbater van het Sound & Soul Café.

Bekijk het interview. De tekst gaat daaronder verder.

 

 

“Ik heb in maart 2020 een zaak overgenomen op de Kastanjelaan in het Spijkerkwartier, maar door corona is het mij dit jaar nog niet heel goed afgegaan”, vertelt Tjerk Huisman. “Maar ik blijf positief en probeer op wat voor manier dan ook mijn gasten en de mensen in mijn omgeving blij te maken met lekker eten, koffie en andere initiatieven.”

Een van die nieuwe initiatieven is het lokale feestpakket, waarin onder meer een handgemaakt mondkapje van Akyra Dennen, een gesigneerde cd van Loren Nine, een stenen schaaltje van Eigen Stijl boetiek Arnhem en Iraanse theespecialiteiten voor thuis zitten.

“Ik wil zo ook graag andere ondernemers de kans geven om toch wat te verdienen”, aldus Huisman, die twee pakketten heeft samengesteld. “Ik heb daar lang over getwijfeld, want ik ben horecaondernemer en geen kerstpakkettenverkoper, maar iedereen was er heel enthousiast over.”

Door: Mediapartner RTV Arnhem

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvarnhem.nl.

Meer over

Deel dit artikel