RTV Arnhem - Nieuws
Bevat Video: Video

ARNHEM - De gevolgen van de corona crisis worden ook in de komende jaren gevoeld. Dat concluderen ondernemers, verenigingen en instanties in Arnhem, wanneer zij terugkijken op 2020.

In de serie ‘Terug in Twintig’ kijkt RTV Arnhem met 8 van hen terug op een jaar waarin de regels steeds zijn veranderd en sommigen tot het uiterste moesten gaan.

“2020 is het pittigste jaar sinds het begin van mijn carrière geweest”, vertelt Romée de Weerd van dansschool ‘Dansen bij Versteegh’. “Het is een jaar geweest waarin we regelmatig moesten anticiperen op veranderende regelgeving, iedere keer weer creatief zijn en proberen om de mensen erbij te houden en in contact te blijven.” De dansschool maakt onder meer gebruik van online instructie-video’s, lessen op straat en via zoom.

“Wat heel zwaar was, dat het onvoorspelbaar is”, stelt Harm Bos van Keurslager De Haas. Zij kregen al direct na de eerste persconferentie heel veel vragen over het bezorgen van maaltijden. “Wij hebben veel mensen blij kunnen maken, mensen die niet naar een supermarkt durfden, omdat het echt te druk was en dat als je dan bezorgt dat mensen echt blij zijn dat het ze het eten krijgen wat ze gewend zijn.”

In de tweede aflevering van ‘Terug in Twintig’ kijken we terug met basketbalvereniging Arnhem Eagles en het Stadstheater Arnhem.

Door: Mediapartner RTV Arnhem

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvarnhem.nl.

Deel dit artikel