RTV Arnhem - Nieuws

OOSTERBEEK - Bibliotheken zijn al sinds 15 december 2020 gesloten en het ziet er nog niet naar uit dat er op korte termijn versoepelingen van de coronamaatregelen mogelijk zijn. Vanwege grote belangstelling zijn de openingstijden van de afhaalbieb sinds begin februari verruimd. Voortaan kan iedereen weer van maandag tot en met zaterdag bij de bibliotheek terecht.

Boeken bestellen kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/afhaalbieb. Er kan worden gekozen voor een boekenpakket, waarbij de bibliotheekmedewerkers 6 materialen uitzoeken, die passen bij de leesvoorkeuren van de lener, of zelf boeken reserveren via de online catalogus van de bibliotheek.

Volledig coronaproof staan de bestellingen dan op het gekozen tijdstip klaar in de hal van de bibliotheek. De openingstijden van de afhaalbieb in Oosterbeek en Renkum zijn van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur. Leden van de bibliotheek kunnen daarnaast e-books en luisterboeken lenen, dit kan ook online.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvarnhem.nl.