Afdrukken
Bevat Video: Video
Ankeiler: Bart Wensing is blij dat de horeca weer open is, ook al zijn de openingstijden nog beperkt. De Arnhemmer heeft samen met zijn vrienden het QR-bestelsysteem NoWaiter ontwikkeld voor de horeca.

ARNHEM - Bart Wensing is blij dat de horeca weer open is, ook al zijn de openingstijden nog beperkt. De Arnhemmer heeft samen met zijn vrienden het QR-bestelsysteem NoWaiter ontwikkeld voor de horeca. Op deze manier wil bij corona proof bestellen en betalen mogelijk maken.

"We vonden het zelf altijd zo vervelend om te moeten wachten als we ergens op het terras zaten, we dachten dit kan beter", vertelt Bart. Het hele proces heeft hij zo simpel en makkelijk mogelijk proberen te houden. "Mensen hoeven alleen maar een QR-code te scannen zonder meteen een app te hoeven downloaden."

Hij hoopt hier niet alleen de klanten maar ook de horecaondernemers mee te helpen. "Op deze manier hebben ze minder personeel nodig, de tafelbezetting wordt hoger en alles gaat sneller." Bovendien is bestellen en betalen veiliger omdat direct contact ontbreekt.

šŸ’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvarnhem.nl.

Deel dit artikel