Live Live

Circus Bolalou komt met tweede editie Kerstcircus Arnhem in Park Presikhaaf

Gepubliceerd: Donderdag 05 december 2019 11:47

Circus Bolalou komt met tweede editie Kerstcircus Arnhem in Park Presikhaaf

Het kerstcircus in Arnhem. Daar kijkt het jonge ondernemersechtpaar Steffie en Dennis Bossle er al het hele jaar naar uit. Zij organiseerde afgelopen jaar voor de eerste maal de circusvoorstellingen geheel in kerstsferen op het weiland op bedrijventerrein IJsseloord. 

De vele bezoekers verlieten allemaal voldaan de circustent, zegt Steffie. “Daar doe je het natuurlijk voor."  Samen met haar man Dennis is zij de kapitein is van het circusgezelschap. “Alle begin is moeilijk en je hoopt dat je de juiste koers vaart als bedrijf, maar als de eerste voorstelling gegeven is, en het publiek breekt de tent, figuurlijk, af. Dan weet je dat je goed zit”, vult ze aan.

"Dit jaar wordt alles nog meer perfect", verwacht Steffie. Zo is er in samenspraak met de gemeente Arnhem een nieuwe locatie gevonden. Midden in het park Presikhaaf wordt de grote rood-witte circustent opgebouwd. "Voordat men daar naar binnen gaat worden ze onthaald in de foyertent, deze wordt aangekleed met pluche, klatergoud, tientallen kerstbomen en honderden lampjes. De aankleding zal dit jaar nog mooier en sprookjesachtiger worden dan afgelopen editie". 

Voor wie nieuwsgierig is geworden, het Kerstcircus Arnhem geeft vanaf vrijdag 20 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 dagelijks voorstellingen in een verwarmde circustent op Park Presikhaaf. Meer informatie is te vinden op www.circus-bolalou.nl Ook kan men daar online kaarten reserveren.

Deel deze pagina: