Live Live

De eerste editie van Rozessie5 gaat van start

Gepubliceerd: Donderdag 06 februari 2020 11:35

De eerste editie van Rozessie5 gaat van start

Op woensdagavond 12 februari is het zover. Dan gaat Rozessie5 van start. De bovenste verdieping van Rozet Arnhem verandert deze avond in een grote huiskamer, mét een podium.

Hier krijgen jonge performers uit Arnhem en omgeving de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Van hiphop beats en spoken word tot cabaret en singer-songwriter, bij Rozessie5 mag en kan het allemaal!

Rozessie5 biedt jonge artiesten en creatievelingen uit Arnhem en omgeving een podium om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een gezellige huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities, zodat iedere editie een lekkere bonte line-up heeft en artiesten het stokje onderling kunnen overdragen.

De podiumsessies duren elk ongeveer twintig minuten en tussendoor draaien de DJ's van Sunset Sessions Willemeen lekkere plaatjes. Rozessie5 is de plek bij uitstek om onder het genot van een hapje en een drankje contacten te leggen met andere jonge artiesten en creatieve geesten. Ook worden er video-opnames en foto's gemaakt van de optredens, zodat deelnemende artiesten er ook nog eens een toffe registratie van hun optreden aan overhouden!

Tijdens de eerste editie van Rozessie5 zullen verschillende acts het spits afbijten. Kay Geurts, Nijmeegse singer-songwriter. Amber Bouwsma waarvan de muziek zich het beste laat omschrijven als kleurrijk. Zilan Koscielniak maakt tijdens haar optredens gebruik van haar eigen muziekarrangementen. DJ’s Thijs en Sjors draaiden tijdens de wekelijkse Sunset Sessions al heel wat plaatjes in Willemeen.

Rozessie5 is een initiatief vanuit Rozet en wordt mede georganiseerd door Jongin Arnhem en Sunset Sessions Willemeen. Deze vindt dit jaar vijf keer plaats waarvan eerste a.s. woensdag 12 februari van 1800 - 20.30 uur is . Meer informatie is te lezen op de site: www.rozet.nl

Deel deze pagina: