Live Live

Dezelfde zorg onder een andere naam bij Fysio-Oosterbeek

Gepubliceerd: Dinsdag 04 februari 2020 11:03

Dezelfde zorg onder een andere naam bij Fysio-Oosterbeek

Paramedisch Centrum In Beweging aan de Wilhelminastraat 19 in Oosterbeek is een nieuwe weg in geslagen.

Na 35 jaar is de naam veranderd in Fysio-Oosterbeek. Op vrijdagmiddag 31 januari is de nieuwe naam en logo onthuld door wethouder Marinka Mulder. Nu prijkt de nieuwe naam op de voorgevel van het pand waar de fysiotherapeuten, samen met vele andere disciplines, al meer dan twintig jaar zorg verlenen.

Al in 1986 werd de maatschap, bestaande uit een team van negen fysiotherapeuten en ondersteunend personeel, opgericht op de Van Toulon van der Koogweg. Interessant detail: destijds werden in het logo de negen vingerafdrukken van de fysiotherapeuten in de praktijk gebruikt. Maar van deze negen starters in het maatschap, zijn er inmiddels nog twee over binnen de huidige praktijk.

Zij maakten alle ontwikkelingen de afgelopen drie decennia mee. In die tijd verhuisde de praktijk naar de Wilhelminastraat, breidde het uit met locaties op ’t Schild in Wolfheze en gezondheidscentrum de Dennenkamp, en ontstonden stevige samenwerkingen met andere disciplines, zoals bedrijfsartsen, podotherapeuten en ook buurtzorg, psychologen en logopedisten.

Maar nu is het dus tijd voor een nieuwe weg. Voor de vele patiënten uit Oosterbeek en omgeving blijft de zorg hetzelfde, alleen dan onder een nieuwe naam: Fysio-Oosterbeek. Met de focus op drie hoofdtakken: FysioTherapie, FysioSport en FysioWerk.

Deel deze pagina: