Live Live

Eerste spreekuur voor wethouder Marinka Mulder in Renkum

Gepubliceerd: Vrijdag 17 januari 2020 21:59

Eerste spreekuur voor wethouder Marinka Mulder in Renkum

Maandag 20 januari houdt wethouder Marinka Mulder voor het eerst een spreekuur in het Huis van Renkum. Inwoners kunnen zonder afspraak bij haar terecht met vragen over sport, gelijke kansen voor kinderen en jongeren en ideeën en vragen over jeugdzorg. Bij haar benoeming in 2018 was ze 28 jaar en daarmee de jongste wethouder in de historie in de gemeente Renkum.

 Wethouder Mulder is maandag van 18.00 uur tot 20.00 uur aanwezig in het Huis van Renkum aan de Europalaan 11 in Renkum. Ook zonder een vraag te hebben kan er worden kennisgemaakt.


De Renkumse wethouder Marinka Mulder (PvdA) werd eerder deze maand genomineerd voor de titel ‘beste bestuurder 2019'. Die prijs won ze niet. Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam sleepte opnieuw de titel Beste Lokale Bestuurder in de wacht gesleept. Het was de elfde keer dat de verkiezing Beste Lokale Bestuurder werd georganiseerd door het vaktijdschrift Binnenlands Bestuur.

Wethouder Mulder werd in Binnenlands Bestuur geprezen om haar innovatieve aanpak van lastige dossiers. Een van de stemmers noemt het voorbeeld van de door haar geïnitieerde samenwerking tussen sportverenigingen, organisaties, bedrijfsleven en sporters. Ze wordt geprezen om haar toewijding, als ook om het feit dat ze altijd klaar staat om met inwoners in gesprek te gaan over moeilijke beslissingen. 

Foto: Gemeente Renkum

Deel deze pagina: