Live Live

GeenGeld?! aflevering 2 in het teken van voedsel

Gepubliceerd: Maandag 28 oktober 2019 15:30

GeenGeld?! aflevering 2 in het teken van voedsel

Vrijdag is de tweede aflevering van onze spraakmakende tv-serie GeenGeld?!. Deze keer kijkt presentatrice Mabel Elzinga naar iets wat we allemaal belangrijk vinden: eten.

Iedereen heeft goed voedsel nodig, maar wat als je een probleem met schulden hebt? Mabel laat ons zien waar in Arnhem je dan terecht kunt.

Zo kunnen sommige inwoners van de stad voedsel krijgen bij Voedselbank Arnhem. Hoe werkt dat en wie komen daar? Mabel laat ons dat zien. Ook heeft zij gesproken met Arnhemmers die er gebruik van maken. Deze verhalen hoor je ook in deze aflevering van GeenGeld?!.

Niet alleen bij de Voedselbank kun je terecht voor gezond eten. Wie wil besparen, kan bijvoorbeeld ook gebruik maken van de goedkopere groente van De Blauwe Tomaat. Maar ook in de gewone supermarkt is het makkelijker dan je denkt om geld te besparen... Ook voor wie geen probleem met schulden heeft!

Aflevering 2 van GeenGeld is vanaf vrijdag 18.00 uur te zien bij RTV Arnhem. Die avond en de dagen daarna wordt het elk uur herhaald.

Deel deze pagina: