Live Live

Green Friday bij 100% Kringloopwinkel 2Switch Arnhem

Gepubliceerd: Dinsdag 26 november 2019 11:41

Green Friday bij 100% Kringloopwinkel 2Switch Arnhem

Op 29 november is het bij 100% Kringloopwinkel 2Switch Arnhem Green Friday als tegenhanger van Black Friday.

Op Green Friday worden de positieve effecten van hergebruik extra onder de aandacht gebracht bij kopend Nederland. Met deze retailactie wil 100% Kringloop laten zien hoe leuk en voordelig het is om te shoppen bij 100% Kringloopwinkels én hoeveel CO2 met hergebruik wordt bespaard. Elke kilogram hergebruikte spullen levert één kilogram CO2-besparing op.

Met Green Friday wil 2Switch niet alleen alle Nederlanders oproepen om gebruikte spullen door te geven, maar ook iedereen bewust maken van de enorme hoeveelheid extra CO2 die de aankopen van Black Friday met zich meebrengen. Van de productie tot en met het vervoer. Veel nieuwe producten worden van ver vervoerd met containerschepen. Zestien mega containerschepen zorgen voor bijna net zo veel zwavel uitstoot als 50 miljoen auto’s bij elkaar.

1 kg hergebruik = 1 kg CO2-besparing
Green Friday is het perfecte alternatief voor liefhebbers van shoppen en voordeelstunts. Bij elke kilogram aan hergebruikte spullen krijg je “gratis” een kilogram CO2-besparing. Die kun je als klant alvast in je zak steken. Bovendien zorgt iedere aankoop voor werk voor een groep mensen die anders aan de kant staat. En dan moet december nog beginnen. 100% Kringloopwinkel 2Switch Arnhem is er klaar voor. Kom je ook een kijkje nemen op Green Friday, 29 november?
100% Kringloopwinkel 2Switch Arnhem zet zich in voor een circulaire economie en een inclusieve samenleving. U kunt hier spullen inleveren en kopen. Adres: Westervoortsedijk 120, Arnhem.

Deel deze pagina: