Live Live

Gruwelijke sprookjes lokken honderden halloween-gangers Geitenkamp

Gepubliceerd: Vrijdag 25 oktober 2019 17:53

Gruwelijke sprookjes lokken honderden halloween-gangers Geitenkamp

Een halloween-tocht die zaterdag in de Geitenkamp plaatsvindt, heeft veel meer deelnemers dan verwacht. Ilse Lensen, die namens welzijnsorganisatie Rijnstad de optocht heeft georganiseerd, reageert overweldigd. Het precieze getal is haar nog niet duidelijk, maar er doen zeker 300 man mee.

De jongerenwerker spreekt van 30 teams van minstens tien man. En dat zijn dan alleen nog maar de deelnemers die de tocht lopen. Er zijn nog vele zogeheten trick-or-treathuizen die meedoen, plus nog alle mensen op de vele schriklocaties. "Er zijn heel veel mensen die zich hebben opgegeven, dus het wordt supergroot dit jaar."

Dit jaar heeft de tocht in de Arnhemse wijk sprookjes als thema, die vaak (nog) gruwelijker worden gemaakt. Zo worden de Zeven Dwergen uit Sneeuwwitje de Zeven Zombies. Vanwaar die grote belangstelling? "Het wordt waarschijnlijk een zwoele avond", voorspelt Lensen.

Deelnemers kunnen zich niet meer aanmelden; de tocht zit 'vol'. Wordt het volgend jaar nóg groter? "Dat hopen we wel. Dat is het allerleukste."


Deel deze pagina: