Live Live

Herman Centraal over China in Luxor Live

Gepubliceerd: Dinsdag 11 februari 2020 10:46

Herman Centraal over China in Luxor Live

Herman Centraal is sinds 2016 dé talkshow van Arnhem, over de stad en haar diverse bewoners

De shows hebben een magazine-karakter, met onderwerpen die variëren van kunst, cultuur en politiek tot maatschappij, religie, sport, geschiedenis en onderwijs. Er wordt een licht geschenen op wat goed gaat en wat beter moet. Kritisch, eerlijk en constructief: dat is Herman Centraal. Op deze manier betrekken ze Arnhemmers bij hun stad en bij elkaar.

Op dinsdag 11 februari gaat het bij Herman Centraal in Luxor Live een hele avond over China. Geen land ter wereld heeft de afgelopen decennia zo’n opkomst meegemaakt. Daarmee heeft het land een dominante plek op wereld verworven.

En ook over de steeds belangrijkere rol die China internationaal speelt op het wereldtoneel. En welke gevolgen dat heeft voor Europa en Nederland . Én wat gaat Arnhem hiervan ondervinden op het gebied van cultuur, techniek en innovatie.

Vanavond schijnen de volgende gasten hun licht over de wereldmacht China. Annette Nijs, vroeger staatssecretaris onder premier Balkenende, Jan van Dellen, wethouder Economische Zaken bij de gemeente Arnhem, cultureel antropoloog Else Gootjes en Pete Wu, journalist, schrijver en programmamaker zullen het over China hebben. Verder is er Tim Lenders, de huiscolumnist van dienst, en Bastian Steven, zanger.

Vanavond om 19.30 uur (deuren open om 19.00 uur) is Herman Centraal in het Luxor aan het Willemsplein 10. Toegang voor is € 7,50. Studenten en Gelrepashouders betalen € 3,75.

Hieronder kunt u het interview beluisteren dat onze presentator Paul Wouters had met Basti Baroncini alias Herman Centraalfoto: Arnhem centraal

Deel deze pagina: