Live Live

Het is weer raak: vaten met mogelijk drugsafval gedumpt in Arnhem

Gepubliceerd: Donderdag 14 november 2019 09:58

Het is weer raak: vaten met mogelijk drugsafval gedumpt in Arnhem

In Arnhem zijn opnieuw vaten met mogelijk drugsafval aangetroffen. En net als drie dagen eerder is het raak aan de Rijkswoerdsestraat, op een steenworp afstand van de A325.

De nieuwe vondst werd donderdag even na 08.00 uur gemeld. Het gaat om een twintigtal vaten. Van een aantal is de deksel opengebarsten, meldt een correspondent. Daardoor is de inhoud mogelijk in de grond terecht gekomen.

Zie ook: Weer vaten met mogelijk drugsafval gedumpt in Arnhem

Of het daadwerkelijk om drugsafval gaat is nog niet zeker. De brandweer verrichtte metingen en uit verder onderzoek moet blijken om wat voor stof het gaat. Een gespecialiseerd bedrijf is opgeroepen om het afval op te ruimen.

Meer dumpingen

Vorige maand werden minimaal drie keer vaten aangetroffen in Arnhem. Na de vondst op de Drielse Dijk, waren in een week tijd twee dumpingen voor het gebouw van Veiligheidsregio Midden-Gelderland op de Schelmseweg. Ook daarbij ging het twee keer om exact dezelfde locatie.

De politie onderzoekt nog of er een verband is tussen de vondsten, laat een woordvoerder weten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Bron: Omroep Gelderland

foto: Ronald Heitink/persbureau Heitink

Deel deze pagina: