Live Live

Jan Terlouw Innovatieprijs biedt innovatieve ondernemers unieke kans

Gepubliceerd: Donderdag 12 maart 2020 12:10

Jan Terlouw Innovatieprijs biedt innovatieve ondernemers unieke kans

De inschrijving voor de Jan Terlouw Innovatieprijs 2020 is geopend.

De Jan Terlouw Innovatieprijs is een prijs voor duurzame en innovatieve ondernemingen die sinds 2011 jaarlijks door Kiemt wordt uitgereikt. Hiermee stimuleert Kiemt ondernemers die met duurzame innovaties de maatschappij toekomstbestendig maken. De prijs is een erkenning aan deze visionairs.

Jubileum

Dit jaar reikt Jan Terlouw de prijs voor de meest innovatieve en duurzaamste ondernemer van Oost-Nederland voor de tiende keer uit. Een mooi jubileum dat zal plaatsvinden op The Future of Us. The Future of Us is het grootste netwerkfestival over innovaties en duurzaamheid in Oost-Nederland.

“Het is zeer eervol voor me dat mijn naam aan de innovatieprijs is verbonden. We zullen de eerste helft van deze eeuw moeten leren duurzaam te handelen. Daar is een gezamenlijke inspanning van wetenschap/technologie, bedrijfsleven, consumenten en politiek voor nodig. Ik hoop en vertrouw dat het instellen van de prijs daar een positieve bijdrage aan zal leveren. Laat het zijn als een sneeuwbal, die groeit naarmate hij verder rolt” aldus Jan Terlouw.

Hieronder kunt u het interview terugluisteren met Luc Kikkert, directeur van Kiemt en met Helena Buhler coördinator van de prijs.

Deel deze pagina: