Live Live

Kruising Utrechtseweg en Hulkesteinseweg komend weekeinde afgesloten

Gepubliceerd: Maandag 07 oktober 2019 21:08

Kruising Utrechtseweg en Hulkesteinseweg komend weekeinde afgesloten

Van vrijdag 11 oktober 2019 20.00 uur tot uiterlijk maandag 14 oktober om 6.00 uur is de kruising Utrechtseweg en Hulkesteinseweg in Arnhem afgesloten voor alle verkeer. Met uitzondering van de trolleybussen en hulpdiensten.

Tussen maandag 14 oktober 6.00 uur en woensdag 23 oktober 2019 wordt de in-uitrit aan de kant van de supermarkt aangepast. Tijdens deze werkzaamheden kan het verkeer op de Utrechtseweg, ook de trolleybussen, grotendeels blijven doorrijden.

Aansluitend worden in de nacht van 23 op 24 oktober 2019 de bovenste laag asfalt en de witte strepen en symbolen aangebracht. Dan wordt de kruising wederom afgesloten voor alle verkeer, met uitzondering van trolleybussen en hulpdiensten.

Omdat vanwege de werkzaamheden de ruimte voor fietsers te krap wordt, worden fietsers tijdens de werkzaamheden tussen 11 en 25 oktober 2019 omgeleid. Ook onvermijdelijk en vanuit veiligheid noodzakelijk is een tijdelijke afsluiting voor zowel auto- als fietsverkeer van de aansluiting van de Hulkesteinseweg op de Utrechtseweg. Dit geldt gedurende de gehele bouwtijd.

Foto: Google StreetView

Deel deze pagina: