Live Live

Masterclassreeks D66 Arnhem

Gepubliceerd: Vrijdag 21 februari 2020 18:51

Masterclassreeks D66 Arnhem

Heeft u een politiek-maatschappelijke interesse waar u iets mee wilt doen? Wilt u graag weten wat er allemaal komt kijken bij de dagelijkse politiek? Dat kunt u dat leren in de politieke masterclassreeks die D66 Arnhem organiseert.

In vijf integrale masterclasses wordt u getraind door politieke zwaargewichten en leert u dingen die ook buiten de politiek nuttig zijn. U doet inhoudelijke kennis op en ontwikkelt praktische politieke vaardigheden, die u direct in de praktijk brengt.

De masterclassreeks bestaat uit 1 zondagmiddag en 4 zaterdagmiddagen:

D66 Arnhem trapt zondag 1 maart af met Tweede Kamerlid Jan Paternotte en Daniël Boomsma die een inleiding zal geven in het sociaal-liberale gedachtegoed. Op zaterdag 14 maart leert u tips en trucs op het gebied van campagne voeren van Robbin van Pelt, die als verenigingsadviseur werkt voor het Landelijk Bureau van D66.

Vervolgens wordt u op zaterdag 28 maart getraind in het debatteren, door een debatspecialist van het Landelijk Bureau. Op zaterdag 4 april komt Milos Labovich u alles vertellen over lobbyen. Milos is gastdocent aan de Universiteit van Amsterdam, lobbyist in Brussel en EU-specialist voor de Tweede Kamer.

D66 Arnhem sluit op zaterdag 11 april af met een interactief raadssimulatiespel onder leiding van raadslid Mattijs Loor. Hier kunt u al het geleerde in de praktijk brengen. U kunt napraten tijdens een gezellige borrel.

De masterclassreeks is toegankelijk voor leden en niet-leden van D66 Arnhem.

Alle info en aanmelden via deze link:

mailto:bestuur@d66arnhem.nl
|
Voor meer informatie en aanmelden (vóór 22-02-2020) bekijk de website van D66: https://arnhem.d66.nl/…/masterclass-collegetour-over-het-s…/

Deel deze pagina: