Live Live

MASV ruikt kampioenschap, SML ziet seizoen door vingers glippen

Gepubliceerd: Zondag 19 mei 2019 21:23

MASV ruikt kampioenschap, SML ziet seizoen door vingers glippen

Het was feest bij MASV na afloop van de Arnhemse derby tegen SML. De wedstrijd eindigde zondagmiddag in 3-1 en dat betekent dat in de laatste competitiewedstrijd bij Doetinchem het seizoen bekroond kan worden met het kampioenschap. De club uit Malburgen ruikt inmiddels aan het kampioenschap in de 3e klasse C. SML ziet in de laatste wedstrijden het seizoen door de vingers glippen. De club heeft de kansen op de laatste periodetitel niet meer in eigen hand.

Eenvoudig kwam de overwinning niet tot stand. SML was in de eerste helft de bovenliggende partij, maar doelman Raymond van Driel voorkwam dat de bezoekers met een voorsprong de rust in gingen. Bij rust stond het dan ook nog 0-0.

Na rust was MASV feller en dat leverde na tien minuten de 1-0 op. Angelo Siep was doelman Yusuf Duman te snel af. Er werd wel gevlagd voor buitenspel, maar scheidsrechter John Christian oordeelde anders.

Tien minuten later was het opnieuw raak via Angelo Siep. De aanvaller raakte een voorzet verkeerd, maar passeerde wel doelman Yusuf Duman. SML maakte even later de aansluitingstreffer en dat leverde een interessante slotfase op. Raymond van Driel deed voor MASV enkele knappe reddingen en in de slotminuut schoot Keverley Albertus uit een vrije trap de 3-1 binnen.

David Roig Garcias, trainer van SML, concludeerde na afloop dat de voorhoede van MASV de fouten van zijn elftal had afgestraft. Collega Tim Cornelisse van MASV was ontevreden over de eerste helft 'het leek wel of ze de spanning van de wedstrijd niet kwijt konden spelen. Op basis van de tweede helft win je wel verdiend'.

MASV reist zondag met meerdere supportersbussen af naar Doetinchem voor de laatste competitiewedstrijd. SML heeft nog een kleine kans op de titel in de derde periode, maar is afhankelijk van de resultaten van Doetinchem en Pax.

Deel deze pagina: