Live Live

MASV speelt wedstrijd niet uit na rode kaart trainer Van Beukering

Gepubliceerd: Zondag 12 augustus 2018 10:12

MASV speelt wedstrijd niet uit na rode kaart trainer Van Beukering

Het oefenduel tussen Harkemase Boys en MASV is zaterdag niet uitgespeeld. Aanleiding was de weigering van trainer Jhon van Beukering om plaats te nemen op de tribune na een rode kaart in de rust. Het duel tijdens het TOP toernooi in Staphorst werd gestaakt bij een 5-0 stand.

Van Beukering kreeg in de rust rood nadat hij scheidsrechter Nick Alberts de kleedkamer probeerde uit te werken. Alberts had daar een speler van MASV een gele kaart gegeven naar aanleiding van een opstootje direct na de eerste helft. Daarbij waren de speler van MASV en de aanvoerder van Harkemase Boys betrokken.

Bij aanvang van de tweede helft had trainer van Beukering gewoon weer plaatsgenomen op de bank. De assistent-scheidsrechter verzocht hem alsnog te vertrekken naar de tribune. De trainer weigerde dit en haalde zijn spelers van het veld waarop de wedstrijd werd gestaakt.

'Het was helemaal geen gemene wedstrijd, er was eigenlijk niets aan de hand' aldus scheidsrechter Alberts na afloop.

De toernooiorganisatie riep daarop HHC Hardenberg en Harkemase Boys als gedeelde winnaar uit. MASV werd geschrapt uit de uitslag van het toernooi.

Deel deze pagina: