Live Live

Muziek bij de Buren 2020 in Arnhem

Gepubliceerd: Donderdag 30 januari 2020 11:29

Muziek bij de Buren 2020 in Arnhem

Laat je verrassen door de muzikaliteit en gastvrijheid van Arnhem!

Zondagmiddag 2 februari 2020 presenteert Arnhem wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent tijdens Muziek bij de Buren 2020. Uniek aan het festival is dat de optredens plaatsvinden in talloze huiskamers verspreid door de stad. Tussen 13:00 - 17:30 uur kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz en klassiek tot singer-songwriter en elektronische beats. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Arnhemse muzikaliteit en gastvrijheid.

Doel Muziek bij de Buren:
Muziek bij de Buren is in 2013 gestart in Arnhem om lokale muzikanten een podium te bieden en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarnaast wil het festival bewoners stimuleren om de deur voor elkaar open te zetten en gezamenlijk, zonder financiƫle drempels, van cultuur te genieten. Stichting Muziek bij de Buren beoogt de leefbaarheid binnen de verschillende wijken te bevorderen en te laten zien hoe gastvrij de stad en haar bewoners zijn. Muziek verbindt mensen en is bij uitstek een cultuurvorm die verder gaat dan rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken.

Muziek bij de Buren, een landelijke beweging:
Muziek bij de Buren is door de jaren heen flink gegroeid. Het festival wordt in 2020 georganiseerd in verschillende steden in Nederland. Op zondagmiddag 2 februari 2020 start de feestelijke opening van dit festijn in Dudok van 12.00- 12.45. Daarna kun je van 12.30 tot 17.30 op pad gaan in Arnhem en ontdek de lokale muzikale talenten bij je buren.

De organisatie:
Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren Arnhem. Deze stichting ondersteunt steden bij het opzetten van een eigen editie. Elke editie wordt door een lokaal team georganiseerd samen met vele samenwerkingspartners zoals poppodia, muziek- en welzijnsorganisaties.Foto: popschool

Deel deze pagina: