Live Live

Nieuwbouw Beweegcentrum Formupgrade geopend

Gepubliceerd: Dinsdag 15 oktober 2019 23:04

Nieuwbouw Beweegcentrum Formupgrade geopend

Sinds maandag 14 oktober is het nieuwe beweegcentrum van Formupgrade geopend. Het nieuwe centrum ligt naast zwembad de Grote Koppel en is met ruim 2000 vierkante meter het grootste overdekte fitness & beweegcentrum van Arnhem-Zuid. Het in het oog springende gebouw wordt de komende weken van buiten afgewerkt maar van binnen is er al volop activiteit.

Formupgrade is niet nieuw in Malburgen. Meer dan zes jaar was Formupgrade gevestigd in een voormalig verzorgingstehuis aan de Akkerwindestraat, later omgedoopt als organisatieverzamelgebouw Akker71. Voor Formupgrade was het onmogelijk om in Akker71 uit te breiden. Met de locatie naast het zwembad is het voor Formupgrade ook mogelijk om haar diensten uit te breiden. Naast fitness en sportschool zal de nieuwe locatie ook ruimte bieden aan diƫtistes, fysiotherapeuten, leefstijlcoaches en andere aan beweging en gezondheid gerelateerde diensten.

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober zijn er open dagen. Iedereen kan dan kennis komen maken met het nieuwe beweegcentrum en de diensten die Formupgrade hier aanbiedt.

Bron: Malburger.nl / Foto: Michel Lammerse

Deel deze pagina: