RTV Arnhem - Nieuws

De motor tussen de schappen in het tankstation in Elst. Foto: Roland Heitink / Persbureau Heitink

De motor tussen de schappen in het tankstation in Elst. Foto: Roland Heitink / Persbureau Heitink

HUISSEN - De motorrijder die dinsdagochtend in alle vroegte een tankstation aan de A325 bij Elst binnenreed, is dezelfde man in wiens woning in de Nijverheidstraat in Huissen vanochtend brand woedde. Dat bevestigt de politie.

Rond 05.00 uur reed de motorrijder door de rolluiken van een gesloten Shell-tankstation en kwam hij tussen de schappen terecht. Daarbij raakte hij ernstig gewond. De man werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Zie ook: Motorrijder rijdt tankstation langs A325 binnen en raakt zwaargewond

Diezelfde ochtend ging de brandweer af op een brand bij een woning aan de Nijverheidsstraat in Huissen. Agenten troffen er een brandgevaarlijke situatie aan, maar vonden geen mensen in het huis. De Explosieven Opruimings Dienst (EOD) kwam uit voorzorg ter plaatse. Na enkele uren was de situatie veilig genoeg om onderzoek te doen. De omgeving werd afgezet. 

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

Wat de toedracht is van beide gevallen, is nog niet duidelijk. Wel stelt de politie nu te weten dat de motorrijder de bewoner is van de brandende woning in Huissen. Volgens een buurtbewoner lag er benzine in de woning.

Het onderzoek gaat verder.

Deel dit artikel