RTV Arnhem - Nieuws

Hoofdtrainer Thomas Letsch van Vitesse. Foto: ANP

Hoofdtrainer Thomas Letsch van Vitesse. Foto: ANP

ARNHEM - Vitesse-trainer Thomas Letsch kan zaterdagavond gewoon plaatsnemen op de bank. De Duitser is negatief getest op het coronavirus, nadat hij eerder positief bevonden werd. Niets staat hem dus in de weg om er zaterdag bij te zijn tijdens de wedstrijd tegen Ajax. Ook de zeven andere stafleden zijn weer van de partij.

Een week geleden testten acht stafleden positief op corona. Daarop volgde verplicht een periode van quarantaine. Voor de wedstrijd tegen Sparta nam Edward Sturing de honneurs waar, bijgestaan door Nicky Hofs en technisch directeur Johannes Spors. Dat duel eindigde in een 2-0 zege.

In aanloop naar de wedstrijd van zaterdag tegen Ajax prepareerde Sturing de ploeg opnieuw. Ook deed hij vrijdag de voorbeschouwing op het treffen in Arnhem. Tijdens de wedstrijd zelf zal hoofdtrainer Letsch het weer van hem overnemen. Sturing blijft wel aangesloten bij de technische staf. 

Verdediger Jacob Rasmussen is eveneens negatief getest. Hij heeft echter anderhalve week niet kunnen trainen en is daarom niet inzetbaar tegen Ajax. 

Zie ook: 

Deel dit artikel