RTV Arnhem - Nieuws

Wat vind jij: trek jij erop uit in de herfstvakantie? Foto: Pixabay

Wat vind jij: trek jij erop uit in de herfstvakantie? Foto: Pixabay

ARNHEM - De herfstvakantie staat voor de deur, normaal gesproken het moment van het jaar om er nog even lekker op uit te trekken. Nu met corona is dat wel anders, we hebben het dringende advies gekregen zo weinig mogelijk te reizen. Heb jij plannen of blijf je thuis?

In de persconferentie was Mark Rutte dinsdagavond duidelijk, op vakantie in Nederland kan, maar beperk je reisbewegingen. Over een vakantie naar het buitenland moet je momenteel erg goed nadenken en afreizen naar een oranje gebied is helemaal geen goed idee. 

Wat zijn jouw plannen? Blijf je zo veel mogelijk thuis? Open haard aan, een film kijken, er zijn genoeg alternatieven. Of heb je toch een huisje of hotel geboekt? Laat het ons weten en stem.

UPDATE: Je kunt niet meer stemmen op deze stelling, deze is gesloten.

Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook. Vind je het leuk om vaker mee te denken? Meld je dan nu aan voor ons panel via www.gld.nl/onderzoek.

Deel dit artikel