RTV Arnhem - Nieuws

Training NEC. Foto: Omroep Gelderland

Training NEC. Foto: Omroep Gelderland

ARNHEM - NEC doet het aardig in de eerste divisie, maar of de Nijmeegse ploeg kans maakt op directe promotie? Nee. Onze sportverslaggevers denken dat NEC daar niet stabiel genoeg voor is. En Vitesse? Dat zou zomaar eens derde kunnen worden.

In deze periode waarin het clubvoetbal voor het grootste gedeelte stil ligt, werpen onze sportverslaggevers  Jan Sommerdijk, Richard van der Made en Sander Maassen van den Brink hun licht over de Gelderse ploegen.

'Vitesse kan derde worden'

Een tweede plek in de eredivisie met goed voetbal. Vitesse doet het uitstekend, zo merken ook onze verslaggevers. Maar het meespelen om de titel, dat is andere koek. En wordt de maand december een bepalende maand voor de Arnhemmers?

'Keeper en backs NEC blinken uit'

NEC doet het redelijk in de eerste divisie. De ploeg krijgt weinig tegentreffers en heeft dat vooral te danken aan de keeper Norbert Alblas, maar ook aan de backs, zeggen onze verslaggevers. Maar kan NEC met deze spelers ook rechtstreeks promoveren?

'De Graafschap heel degelijk'

De Graafschap speelt geen sterren van de hemel, maar pakt wel veel punten. Hoe kan dat toch? Daar hebben onze verslaggevers ook wel een visie op. En hoeveel zorgen moet De Graafschap zich maken om het aanstormende FC Volendam?

 

Deel dit artikel