Heftige beelden van arrestatie inbreker in Oosterbeek - RTV Arnhem

Een agent haalt de inbreker onderuit. Foto: Social media

Een agent haalt de inbreker onderuit. Foto: Social media

OOSTERBEEK - Op sociale media gaan heftige beelden rond van de arrestatie van de inbreker in Oosterbeek. Te zien is hoe de inbreker op de vlucht uithaalt naar een agent, waarna een andere agent de man onderuit trapt. Vervolgens duiken meerdere agenten op de 22-jarige man.

Aan de beelden ging zondag een inbraak aan de Utrechtseweg vooraf. De gealarmeerde politie betrapte de inbreker op heterdaad. Die sprong vervolgens dwars door een ruit naar buiten. Agenten losten toen twee waarschuwingsschoten.

De inbreker vluchtte vervolgens naar de overkant van de Utrechtseweg, waar de beelden zijn gemaakt. Die laten ook zien hoe één agent al een bebloede arm heeft en de inbreker probeert te stoppen. Een collega haalt de verdachte vervolgens met een welgemikte trap onderuit. De inbreker blijft zich flink verzetten. Van beide kanten blijven schoppende en slaande bewegingen zichtbaar.

Uiteindelijk lijkt het de politie te lukken de verdachte te bedwingen. Twee agenten raakten lichtgewond. Ze zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar hadden volgens een woordvoerder geen verdere zorg nodig.

Bekijk hieronder de beelden

Deel dit artikel