Patrick Vroegh mist bekerfinale van Vitesse - RTV Arnhem

Patrick Vroegh moet de bekerfinale missen. Foto: Omroep Gelderland

Patrick Vroegh moet de bekerfinale missen. Foto: Omroep Gelderland

ARNHEM - Vitesse-speler Patrick Vroegh moet de bekerfinale aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder uit Herwijnen viel afgelopen vrijdag, in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, uit met een blessure.

Patrick Vroegh greep afgelopen vrijdag meteen naar zijn hamstring en leek meteen te beseffen dat de bekerfinale halen een moeilijk verhaal zou worden.

Hoewel de speler uit de eigen jeugd hoopte op een spoedig herstel, blijkt hij nu alsnog te veel last te hebben van zijn hamstring. De rest van de selectie is helemaal fit, stelde trainer Thomas Letsch vrijdagmiddag. De trainer baalt wel voor zijn pupil.

"Patrick is belangrijke speler voor ons en heeft veel bijgedragen aan het bereiken van de finale. Nu kan hij er niet bij zijn, dat is jammer, maar hij zal in het stadion zijn.

Vitesse speelt zondagavond om 18.00 uur de bekerfinale tegen Ajax in de Rotterdamse Kuip. Omroep Gelderland is daar LIVE bij! Radio Gelderland zendt de wedstrijd helemaal uit. Vanaf 17.00 uur begint de voorbeschouwing op deze grote wedstrijd, vanaf 18.00 uur zullen verslaggevers Jesper Giesen (RTV Arnhem) en Sander Maassen van den Brink je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in het duel. Je hoeft dus helemaal niks te missen van deze wedstrijd. Meer informatie vind je op www.omroepgelderland.nl/bekerfinale

Deel dit artikel