Tankstation in Heelsum overvallen, dader en getuige gezocht - RTV Arnhem

De overvaller van het benzinestation in Heelsum. Foto: politie/Bureau GLD

De overvaller van het benzinestation in Heelsum. Foto: politie/Bureau GLD

HEELSUM - De politie is op zoek naar de man die een tankstation overviel in Heelsum. Ook komt ze graag in contact met een mogelijke getuige.

De overval op het benzinestation aan de Bennekomseweg werd gepleegd op 27 maart en gebeurde omstreeks acht uur ’s avonds.  

De jonge pompmedewerker voldeed aan de eis van de overvaller, nadat die een groot mes had laten zien. Via de Prins Bernhardlaan ging de overvaller ervandoor, met geld en ook met enkele zwarte kassabakjes waar het geld in zat.

Die bakjes zijn nog niet teruggevonden.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

De politie zoekt niet alleen de dader, maar ook een mogelijke getuige. "Vlak voor de overval kocht een jonge vrouw een pakje sigaretten bij het tankstation", zegt Jennifer Schoorlemmer van de politie.

Politie zoekt getuige

"Omdat dit zo kort voor de overval was, zou zij iets gezien kunnen hebben wat belangrijk kan zijn voor het onderzoek. Daarom komen wij graag met haar in contact."

De vrouw in kwestie heeft donker haar en droeg die dag een zwarte jas, een blauw mondkapje en een broek met een zwart-witte print.

Iets gehoord of gezien? Deel jouw informatie met de politie en bel de tiplijn op 0800-6070. Wil je niet dat jouw persoonlijke gegevens worden gedeeld, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld het zaaknummer: 2021136704.

Je mag ook dit tipformulier van de politie invullen.

Deel dit artikel