Stem nog snel mee: wie moet de Gelderse natuurfotowedstrijd winnen? - RTV Arnhem

Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Foto:
Jeroen van Wijk, winnaar Gelderse Natuurfotowedstrijd 2020 met  BuitenGewoon-presentator Harm Edens. Foto: Omroep Gelderland

Jeroen van Wijk, winnaar Gelderse Natuurfotowedstrijd 2020 met BuitenGewoon-presentator Harm Edens. Foto: Omroep Gelderland

DOORWERTH - Het is een spannende strijd onder de populairste foto's van de Gelderse natuurfotowedstrijd 2021 van BuitenGewoon. Er kan nog één dag gestemd worden op de mooiste foto. Uit ruim 1700 inzendingen heeft een jury 50 foto's geselecteerd. De jury kiest haar favoriet, het publiek bepaalt wie de publieksprijs krijgt.

Komende zondag wordt bekend wie er naar huis gaat met de prijzen. De winnaar van de publieksprijs krijgt een grote afdruk van zijn of haar natuurfoto. De favoriet van de jury krijgt een exclusieve privé masterclass masterclass van natuurfotograaf en jurylid Johan van der Wielen én een publicatie in Mooi Gelderland, het natuurmagazine van Geldersch Landschap & Kasteelen.

STEMMEN OP DE MOOISTE NATUURFOTO KAN HIER

Live op alle kanalen

De genomineerden zijn zondag uitgenodigd op kasteel Doorwerth. Daar worden onder leiding van presentator Harm Edens de prijswinnaars bekend gemaakt. De uitreiking is om 15.00 uur te volgen via Facebook en YouTube van BuitenGewoon, gld.nl, de Omroep Gelderland app en op tv bij Omroep Gelderland. Een samenvatting is 's avonds te zien bij TV Gelderland.

De inzendingen zijn beoordeeld door een driekoppige jury bestaande natuurfotografen Johan van der Wielen en Harvey van Diek en redactielid van Mooi Gelderland Jennie Burgers.

Afbeelding
Foto:

Reizende expositie

De drie favorieten per categorie en de winnaar van de publieksprijs zullen na de uitreiking als reizende expositie door de provincie te zien zijn. Aan het eind van de expositie zullen de foto's geschonken worden aan een mooi doel.

Ideeën hiervoor zijn van harte welkom en mogen gemaild worden naar buitengewoon@gld.nl

Deel dit artikel