Live Live

Open dag op vrijdag 13 maart in Jardin d’émail in het Kröller Muller Museum

Gepubliceerd: Dinsdag 10 maart 2020 10:34

Open dag op vrijdag 13 maart in Jardin d’émail in het Kröller Muller Museum

Na ruim vier jaar breekt binnenkort de laatste en misschien wel spannendste fase aan van de restauratie van ‘Jardin d'émail’: het aanbrengen van de zwarte belijning.

Op vrijdag 13 maart is er een open dag om belangstellenden de kans te bieden deze laatste fase live mee te maken.

Programma

In een korte lezing hoor je meer over de ontstaansgeschiedenis en de restauratie. Voor of na de lezing kun je een kijkje nemen bij het kunstwerk, waar een gespecialiseerd team van vijf schilders werkt aan de reconstructie van het zwarte lijnenpatroon.

Aanmelden

Aanmelden voor dit programma is verplicht. Stuur hiervoor uiterlijk 10 maart een mail naar info@krollermuller.nl o.v.v. de aanvangstijd van de lezing. Het aantal plaatsen is beperkt dus vol is vol. Je ontvangt een bevestiging. Het programma is gratis, je hebt wel een geldig entreebewijs voor park en museum nodig.

Belangrijke informatie:

Het maximum aantal personen bij het werk is 15 per keer. De maximale tijd om mee te kijken is circa 10 minuten. Hou rekening met een korte wachttijd.

Jardin d'émail is niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Deelname aan de open dag wordt afgeraden voor mensen met overgevoeligheid voor chemische oplosmiddelen en voor zwangere vrouwen.

Deel deze pagina: