Live Live

Popronde Arnhem 25 oktober

Gepubliceerd: Dinsdag 22 oktober 2019 09:37

Popronde Arnhem 25 oktober

Op vrijdag 25 oktober kunnen Arnhemmers weer diverse cafés, theaters en platenzaken aflopen om nieuwe bands te bekijken.

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In Arnhem staan meer dan 50 opkomende Nederlandse bands en artiesten geprogrammeerd op meer dan 25 podia. De Popronde is gratis toegankelijk.

De Popronde biedt bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour- en speelervaring op te doen. De programmering is niet gebonden aan een muziekstijl en geeft een overzicht van wat op live muziekgebied gebeurt. Van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum 'n bass, van rock tot blues. Jaarlijks worden +- 140 bands uit de circa 1300 aanmeldingen geselecteerd, waarvan een deel in Arnhem te zien is. De Popronde is een showcasefestival en bevat geen wedstrijdelement.

De infostand van de popronde staat bij Luxor Live. Luxor Live is ook de plaats waar na twaalven de officiële afterparty plaats.


Voorbeelden van deelnemers uit het verleden die het ver hebben geschopt: Racoon, De Staat, Handsome Poets, Marike Jager, Dotan, Chef' Special, Go Back to the Zoo, John Coffey, Blaudzun, Mister & Mississippi, EUT, Rondé, Roosbeef, Kensington, Jeangu Macrooy, Lucky Fonz III en Haevn.

Deel deze pagina: