RTV Arnhem - Adverteren

Communiceer op laagdrempelige wijze met de inwoners van Arnhem

Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars. Stuk voor stuk voorbeelden van hoe u kunt adverteren bij RTV Arnhem. Veel lokale klanten zijn al bekend met adverteren via RTV Arnhem. Zij kiezen voor ons vanwege het goede bereik, onze multimedia-mogelijkheden en onze link naar de directe leefomgeving van de kijkers en luisteraars.

Waarom adverteren bij RTV Arnhem?
Steeds meer mensen ontdekken de kracht van reclame op lokale radio en TV. Onderzoek van DVJ Insights in 2012 toont aan dat mensen lokale media vaker gebruiken om aan informatie over hun omgeving of woonplaats te komen dan regionale media. Daarnaast is het maken van reclame op de lokale omroep verrassend goedkoop vergeleken met bijvoorbeeld via gedrukte media.

Krachtige boodschap via TV Arnhem
Met een commercial op TV Arnhem komt uw boodschap krachtig over. De reclameblokken draaien de gehele dag mee en uw commercial wordt één maal per uur uitgezonden. Kijkers zullen uw commercial zeker opmerken!

Ervaringen van andere adverteerders:
"Vanaf het moment dat mijn reclame op RTV Arnhem te zien was, kreeg ik nieuwe mensen in de zaak. Zij vertellen me dan vol trots dat ze mijn reclame op tv zagen en daarom graag een keer wilden komen kijken."
- Eyyub Uyar (Chico's Place)

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jan Willemsen via telefoonnummer 026-4422282 of stuur een mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvarnhem.nl.

Deel dit artikel