RTV Arnhem - Arnhem

Arnhem

 • Information
  23 november 2020 13:28

  Moorden in Arnhem: dit is wat we tot nu toe weten

  ARNHEM - Arnhem was het toneel van twee moorden kort na elkaar. De incidenten hebben met elkaar te maken.
 • Information
  22 november 2020 19:17

  Cees J. eerder veroordeeld voor drugspand

  ARNHEM - Cees J., die zichzelf van het leven zou hebben beroofd nadat hij vrijdag mogelijk betrokken was bij twee moorden, is eerder veroordeeld voor een hennepkwekerij in een pand dat hij verhuurde. Dat bevestigt zijn advocaat David Nieuwenhuis aan Omroep Gelderland.
 • Information
  22 november 2020 17:37

  Woning overleden Cees J. blijkt drugspand

  ARNHEM - Een woning aan de Jansbinnensingel in Arnhem is gesloten, nadat bleek dat binnen een hennepkwekerij stond. Het gaat om de woning waar Cees J.
 • Information
  22 november 2020 16:56

  125.000 bomen verplaatst in Gelderland

  ARNHEM - De Arnhemse wethouder Cathelijne Bouwkamp geeft de aftrap van de grootschalige verplaatsing van bijna 125.000 bomen in Gelderland. Met deze actie wordt de meerjarige campagne 'meer bomen nu' gestart.
 • Information
  22 november 2020 15:00

  Arnhemse moorden zouden gaan om financieel conflict: 'Hij is erin geluisd'

  ARNHEM - Incassobaas Cees J., die verantwoordelijk zou zijn voor de moorden in Arnhem en Amersfoort en daarna mogelijk zichzelf van het leven beroofde, was een graag geziene gast in het Arnhemse uitgaansleven. "Een grote stevige man: lief, aardig en humoristisch", weet een vriendin, die wekelijks een borrel met hem dronk in het Oranje Koffiehuis aan de Arke Noachstraat.
 • Information
  22 november 2020 14:30

  CORONA | De belangrijkste cijfers op een rij

  ARNHEM - Het RIVM komt dagelijks met nieuwe cijfers over het coronavirus. In dit artikel de belangrijkste cijfers op een rij.
 • Information
  22 november 2020 11:30

  Weer vuurwerkoverlast in Arnhem: vijf aanhoudingen en mogelijk schot gelost

  ARNHEM - De politie is zaterdagavond opnieuw uitgerukt richting de Arnhemse wijk Geitenkamp. Dit na meldingen van vuurwerkoverlast.
 • Information
  22 november 2020 09:30

  Vitesse is koploper na gelijkspel, maar spelers balen: 'Alsof er iemand dood is'

  GRONINGEN - Vitesse-trainer Thomas Letsch kon leven met een punt bij FC Groningen zaterdagavond na het 1-1 gelijkspel, waarin zijn ploeg niet echt goed speelde. Maar zijn team dacht daar anders over.
 • Information
  22 november 2020 07:00

  Politie bevestigt dood van man in Arnhem en link met schietpartij

  ARNHEM - De politie bevestigt dat de schietpartij van vrijdag aan de Cronjéstraat in Arnhem een link heeft met de politie-inval in een woning aan de Jansbinnensingel in dezelfde stad, in de daaropvolgende nacht. De man die in die woning zwaargewond werd aangetroffen is, zoals De Telegraaf eerder al stelde, overleden.
 • Information
  22 november 2020 00:00

  De Graafschap treft PSV, NEC vrijgeloot, Vitesse mag naar Tilburg

  ARNHEM - De KNVB heeft zaterdagavond de loting verricht voor de tweede ronde van het TOTO KNVB Beker-toernooi. In die ronde, die medio december wordt afgewerkt, komen twee van de drie Gelderse profclubs in actie.
 • Information
  21 november 2020 22:49

  Openda bezorgt Vitesse punt in traditioneel lastige ontmoeting

  GRONINGEN - Vitesse heeft zaterdagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Na vijf opeenvolgende overwinningen in de eredivisie knokte de ploeg zich nu terug na een achterstand (1-1).