RTV Arnhem - Arnhem

Arnhem

 • Information
  04 augustus 2020 16:45

  CORONA | De belangrijkste cijfers op een rij

  ARNHEM - Het coronavirus grijpt al maanden om zich heen, ook in onze provincie. Het RIVM komt dagelijks en wekelijks met nieuwe cijfers.
 • Information
  04 augustus 2020 14:30

  Vermiste jongens liepen urenlang over de kermis

  ARNHEM - De twee 10-jarige jongens uit Oosterbeek die maandag urenlang vermist waren, liepen over de kermis bij stadion GelreDome in Arnhem. Een medewerker van een attractie ontfermde zich over de knapen en wilde ze 's avonds laat terugbrengen naar de instelling waar ze wonen.
 • Information
  04 augustus 2020 13:00

  Enorme karpers trekken bekijks in Sonsbeekpark

  ARNHEM - Het Sonsbeekpark in Arnhem heeft er een natuurlijke attractie bij. In de vijver, tegenover de bekende witte villa, zijn sinds kort tientallen joekels van vissen te bewonderen.
 • Information
  03 augustus 2020 22:30

  Hondenpoep, hardrijders en rommel: Arnhemmers ervaren veel overlast

  ARNHEM - Hondenpoep, rommel op straat, bekladde muren en vernieling van straatmeubilair. Arnhemmers ervaren veel overlast in hun buurten.
 • Information
  03 augustus 2020 21:45

  Bankstel sukkelt met 40 per uur over de A50

  ARNHEM - Agenten keken zondag vreemd op toen zij een autootje met 40 kilometer per uur over de A50 tussen Apeldoorn en Arnhem zagen sukkelen. Ook opvallend was het forse bankstel op het dak en in de achterbak, vastgebonden met alleen een touwtje.
 • Information
  03 augustus 2020 21:30

  Farhad is met zijn foto's een internationale hit op Instagram

  GENDT - Hij kwam vier jaar geleden naar Nederland gevlucht vanuit Iran. Sindsdien is Farhad Karimi verliefd op het Gelderse landschap.
 • Information
  03 augustus 2020 16:05

  Treinbedrijf zegt sorry voor wakkertoeteren Arnhemmers

  ARNHEM - Treinvervoerder Abellio biedt maandag excuses aan voor het wakkertoeteren van Arnhem. Een technisch defect aan een trein zorgde ervoor dat de toeter rond 05.45 uur tot ver in de omtrek te horen was.
 • Information
  03 augustus 2020 14:00

  Enzo Cornelisse heeft grootse plannen bij Vitesse: 'Beter doen dan mijn vader'

  ARNHEM - Tim Cornelisse speelde meer dan 100 wedstrijden voor Vitesse en meerdere Europese wedstrijden voor de Arnhemse club. Zijn zoon Enzo begint net aan zijn carrière.
 • Information
  03 augustus 2020 12:05

  Arnhemmer voelt zich niet zo veilig als inwoner van grote stad

  ARNHEM - Het gevoel van veiligheid in Arnhem is slechter dan in vergelijkbare gemeenten en de grote steden. Dat blijkt uit onderzoek onder de bevolking in opdracht van de gemeente.
 • Information
  03 augustus 2020 08:25

  Arnhem schrikt wakker van luid toeterende trein

  ARNHEM - Een onophoudelijk toeterende trein heeft maandagochtend een groot deel van Arnhem bruut gewekt. Rond 5.45 uur reed een Duitse passagierstrein weg vanaf het centraal station en klonk er minutenlang een hoog geluid.
 • Information
  02 augustus 2020 23:36

  Speurtocht is start van 70 jaar Ome Joop's Tour

  ARNHEM - De aangepaste versie van Ome Joop's Tour, een speurtocht door Arnhem, is zondag goed verlopen. "Het enthousiasme bij alle mensen doet mij hartstikke goed." "We hebben er 70 jaar opzitten en ook al kan het door corona niet zo doorgaan als wij voor ogen hadden, we wilden het ook niet zo maar laten passeren", vertelt Joop Legerstee.