Live Live

Shirts Airborne-wedstrijd geveild voor herdenkingen

Gepubliceerd: Zaterdag 21 september 2019 11:35

Shirts Airborne-wedstrijd geveild voor herdenkingen

Wie een blijvende herinnering aan de Airborne-wedstrijd van zaterdagavond wil, kan een shirt van een van de Vitesse-spelers kopen. De donkerrode tricots worden na de wedstrijd geveild. De opbrengst hiervan komt ten goede aan Airborne-herdenkingen in de toekomst.

Dat zegt Steve Touwslager van MatchWornShirts, die de veiling heeft georganiseerd. De wedstrijd tussen Vitesse en Fortuna Sittard staat zaterdag traditioneel in het teken van de Slag om Arnhem. Veteranen zijn uitgenodigd, verschillende sfeeracties zijn gepland en bovenal zijn er speciale wedstrijdshirts ontworpen. 

Het wedstrijdshirt is dan ook geïnspireerd op 75 jaar Airborne. “Als fan heb je nu de ultieme kans om live mee te bieden op een gedragen - ongewassen - en gesigneerd Airborne-wedstrijdshirt van jouw Vitesse-held!”, vertelt Touwslager.

Alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt zijn te koop, aldus Touwslager. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later: op woensdagavond om 20.45 uur. Meebieden kan via MatchWornShirt.com - ook vanaf de mobiele telefoon.

De Airborne-wedstrijd is live te beluisteren via RTV Arnhem.

Foto: MatchWornShirt

Deel deze pagina: