Live Live

Speeldorp Klarendal: anders dan anders

Gepubliceerd: Dinsdag 16 juni 2020 09:49

Speeldorp Klarendal: anders dan anders

Ondanks de corona-crisis is er dit jaar toch weer een Speeldorp Klarendal, een twee weken durende vakantie-activiteit voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die gehouden wordt op Bouwspeelplaats 'De Leuke Linde' in Klarendal. In verband met de corona-maatregelen gaat het dit jaar wel wat anders dan anders. 

Speeldorp Klarendal vindt plaats van maandag 10 augustus tot en met vrijdag 21 augustus. Per dagdeel kunnen er maximaal 100 kinderen meedoen aan de activiteiten, daarom is er dit jaar geen vrije inloop en zijn de volgende regels opgesteld:

1. ’s Ochtends van 10.00 uur tot 12.00 uur zijn kinderen van 0 t/m 6 jaar en maximaal 30 ouders of begeleiders van harte welkom.

2. ’s Middags van 13.30 uur tot 16.00 uur is het Speeldorp geopend voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Er worden dan geen kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen toegelaten.

3. Kinderen die mee willen doen met de activiteiten moeten zich van te voren opgeven middels inschrijfbriefjes (verkrijgbaar bij De Leuke Linde of bij Kinderwerk Klarendal). De inschrijfbriefjes kunnen ingeleverd worden op de woensdagen en donderdagen in juni en juli op De Leuke Linde. Alle activiteiten m.u.v. het circus zijn net als anders gratis.

4. Anders dan andere jaren kunnen dit jaar alléén kinderen meedoen die wonen in de wijken Klarendal en St. Marten. We weten dat we met deze laatste maatregel een aantal kinderen teleur zullen stellen. Dat vinden wij niet leuk, maar het is dit jaar jammer genoeg niet anders.

Meer informatie kunt u vinden op de website en de facebook-pagina van De Leuke Linde. De organisatie van Speeldorp Klarendal hoopt op begrip van de deelnemers en hun ouders en behoudt zich het recht om uitzonderingen te kunnen maken.

Deel deze pagina: