RTV Arnhem - Sport

Sport

 • Information
  03 augustus 2020 14:00

  Enzo Cornelisse heeft grootse plannen bij Vitesse: 'Beter doen dan mijn vader'

  ARNHEM - Tim Cornelisse speelde meer dan 100 wedstrijden voor Vitesse en meerdere Europese wedstrijden voor de Arnhemse club. Zijn zoon Enzo begint net aan zijn carrière.
 • Information
  30 juli 2020 13:45

  Badr en Rico mogelijk opnieuw in de ring in GelreDome

  ARNHEM - Er komt een nieuwe confrontatie tussen Badr Hari en Rico Verhoeven in de boksring. En mogelijk is dat gevecht opnieuw in stadion GelreDome, dat meldt De Telegraaf donderdag.
 • Information
  30 juli 2020 09:15

  Wat vind jij: wie gaat er winnen, Rico of Badr?

  ARNHEM - Boksers Rico Verhoeven en Badr Hari gaan terug de ring in. Kickboksorganisatie Glory heeft aangekondigd dat de twee mannen in december weer tegenover elkaar staan.
 • Information
  29 juli 2020 14:00

  Oost-Arnhem met nieuwe kledingsponsor in Korfbal League

  ARNHEM - Oost-Arnhem heeft een nieuwe kledingsponsor. De komende vijf jaar verzorgt Craft Sportswear de kleding voor de club, die komend seizoen toch in de Korfbal League uitkomt.
 • Information
  28 juli 2020 13:05

  Clemens Westerhof beschuldigd van verkopen WK-wedstrijd

  ARNHEM - De Arnhemse oud-trainer Clemens Westerhof wordt beschuldigd van het verkopen van een WK-wedstrijd in zijn tijd als bondscoach van Nigeria. Zijn toenmalige assistent Jo Bonfrère zegt dat Westerhof het duel tegen Italië in de achtste finales van het WK 1994 in de Verenigde Staten heeft verkocht.
 • Information
  28 juli 2020 10:04

  Jeroen Houwen denkt niet aan vertrek bij Vitesse

  ARNHEM - Vitesse-keeper Jeroen Houwen stond zondag voor het eerst sinds een jaar weer onder de lat bij de Arnhemse club. In een oefenwedstrijd tegen Volendam wist de Limburger de 'nul' te houden.
 • Information
  26 juli 2020 19:50

  Nieuw systeem bevalt Vitesse-trainer Letsch wel

  WESTWOUD - Vitesse-trainer Thomas Letsch was zondagmiddag tevreden over zijn nieuwe idee van spelen bij Vitesse. Hij speelde 4-4-2 met een ruit en dat beviel hem wel in de 0-5 overwinning tegen FC Volendam in Westwoud.
 • Information
  26 juli 2020 18:27

  Openda helpt Vitesse aan ruime winst tegen Volendam

  WESTWOUD - Vitesse heeft zondagmiddag de oefenwedstrijd tegen FC Volendam met 0-5 gewonnen. In het oerhollands ogende Westwoud scoorden Oussama Darfalou, Daan Huisman, Bruns en de uitblinkende Lois Openda (2x).
 • Information
  26 juli 2020 17:14

  Vitesse houdt met corona besmette Gong goed in de gaten

  ARNHEM - De met corona besmette Vitesse-speler Hilary Gong wordt goed in de gaten gehouden door de Arnhemse club. "Onze doktoren zijn heel nauw met hem in contact", zo stelt technisch directeur Johannes Spors.