Live Live

Ster op Pad en Arnhem Report deze winter op RTV Arnhem

Gepubliceerd: Donderdag 26 december 2019 17:12

Ster op Pad en Arnhem Report deze winter op RTV Arnhem

Vanaf vrijdag 27 december start het nieuwe seizoen van Arnhem Report, waarin verslaggever Anne van Ginkel elke week opzoek gaat naar wat inwoners uit onze regio kan bezighouden. Van mannenyoga, Circus op de Bult, tot autisme en de Dirk Zeldenrustprijs.

Na Arnhem Report zie je een nieuw seizoen van Ster op Pad! Een lokaal architectuurprogramma dat de verschillende bouwstijlen in Arnhem belicht. In de eerste serie zagen we al de Neo-stijlen die Arnhem rijk is, in deze tweede serie kijken we naar gebouwen uit de vorige eeuw. Ook zien we wat een rijkdom er heerste in onze stad, maar helaas moest sneuvelen in bijvoorbeeld de Tweede Wereldoorlog. Wat daarvoor in de plaats kwam is niet altijd een verademing.

De nieuwe televisie afleveringen van Arnhem Report en Ster op Pad zijn elke vrijdagavond vanaf 18:00 uur te zien op RTV Arnhem.

En wil je soms alvast een aflevering vooruit kijken? Abonneer je dan op onze YouTube pagina, zet het belletje aan en ontvang direct een melding zodra de volgende aflevering alvast online staat! https://www.youtube.com/televisiearnhem

Deel deze pagina: