Live Live

Steun de Voedselbank door te Golfen

Gepubliceerd: Dinsdag 03 september 2019 14:17

Steun de Voedselbank door te Golfen

Op 26 september a.s. is het zover. Dan vindt de 4e editie van het Benefood Golftoernooi plaats. Het Benefood Golftoernooi is een sponsorwedstijd en is 3 jaar geleden begonnen. Het is een initiatief van Thom Dieben en Wim de Wit, die zich samen met vele andere vrijwilligers inzetten voor de Voedselbank. “De Voedselbank is nog steeds nodig, want er maken nog steeds veel mensen gebruik van de Voedselbank, daarom zijn giften van donateurs nog steeds welkom” meldt Wim de Wit.

Tijdens het Benefood Golftoernooi zal de golfwedstrijd Mexican Scramle plaatsvinden. In teams van 4 zullen de deelnemers strijden voor een winnende plek. “Het belooft een gezellige dag te worden, volgens Wim de Wit, met koffie, thee, versnaperingen en een bbq”.

Het Benefood Golftoernooi wordt dit keer mogelijk gemaakt door De Rosendaelsche golfclub die de baan gratis ter beschikking stelt voor dit succesvolle sponsorevenement. Aanmelden is nog mogelijk tot 24 september a.s. bij Wim de Wit via benefoodgolf@gmail.com. Meer informatie is te vinden via de site van de Voedselbank.

Deelname kost € 100,-. De leden van de Rosendaelsche betalen €75,-. Het wordt een sportieve maar feestelijke dag. Na de wedstrijd bestaat de mogelijkheid om loten te kopen waarbij leuke prijzen te winnen zijn. De deelnemers steunen op deze manier het goede werk van de Voedselbank in de regio.

Deel deze pagina: