Live Live

Trainer Roberto Straal per direct weg bij SML

Gepubliceerd: Zaterdag 08 december 2018 12:34

Trainer Roberto Straal per direct weg bij SML

Vrijdag hebben het bestuur van voetbalvereniging SML en trainer Roberto Straal besloten dat Straal per direct stopt als hoofdtrainer van de club. Club en trainer beraden zich nog op welke wijze de vertrekkende trainer zijn werkzaamheden binnen SML na de winterstop kan voortzetten.

"Hiermee komt een einde aan een periode van 5 seizoenen waarin Roberto als hoofdtrainer op kundige en plezierige wijze leiding gaf aan het eerste elftal" aldus de Arnhemse derdeklasser in een verklaring.

Straal zei zondag, na de verloren thuiswedstrijd tegen MvR (0-1), zich te beraden op zijn positie. Op basis van gesprekken tussen bestuur, hoofdtrainer, technische staf en spelersgroep bleek er deze week onvoldoende wederzijds draagvlak te zijn om zonder wijzigingen verder te gaan. Het bestuur heeft hier conclusies aan verbonden.

Zondag neemt de huidige assistent trainer David Roig Garcias de taken waar. Het bestuur van de club gaat de komende weken gebruiken om na te denken over de definitieve samenstelling van de staf.

Onder leiding van trainer Straal promoveerde SML in het seizoen 2016-2017 naar de 2e klasse. Het verblijf bleef daar beperkt tot één seizoen.

Deel deze pagina: