Live Live

Update #16: boekhandel weer open, Vitesse blijft doortrainen

Gepubliceerd: Dinsdag 28 april 2020 08:40

Update #16: boekhandel weer open, Vitesse blijft doortrainen

Koningsdag in Arnhem is goed verlopen en de situatie in Arnhem lijkt langzaam zich te normaliseren. Zo opent Hijman-Ongerijmd de deuren en bekijkt Vitesse de mogelijkheden om in kleine groepjes te trainen.

De Veiligheidsregio Gelderland-Midden is tevreden over het rustige verloop van Koningsdag in de regio. Over het algemeen hielden de mensen zich aan de regels. Alleen op de Posbank in Rheden was het gisteren druk met fietsers. Burgemeester Van Eerd heeft ’s middags wel een oproep gedaan om weg te blijven. Na een drukke zaterdag en zondag hebben de burgemeester wel gewaarschuwd dat zij blijven handhaven, ook de mogelijk afsluiting van recreatiegebied en dijken is voor hen nog bespreekbaar.

Boekhandel Hijman-Ongerijmd is dinsdag weer open gegaan. De boekwinkel heeft verschillende maatregelen genomen om de klanten veilig naar binnen te laten. Zo mogen er maximaal 15 klanten in de winkel zijn, liggen er handschoenen klaar om de boeken in te kijken en is er meer afstand tussen de kasten en tafels gecreëerd. Boven de balie zijn bovendien kuchschermen opgehangen.

Vitesse
Vitesse hoopt deze week meer duidelijkheid te krijgen over of en hoe de club de trainingen kan uitbreiden. Ondanks dat het seizoen er op zit, wil de club de komende weken blijven doortrainen. Vitesse Op dit moment krijgen de spelers van de club nog een individueel trainingsschema mee, maar Vitesse hoopt op een uitbreiding van de trainingsmogelijkheden. De club denkt daarbij aan een training waarbij een klein groepje spelers op het veld staat.

foto: Hijman-Ongerijmd.

Deel deze pagina: