Live Live

Vier uitvaartondernemers slaan handen ineen

Gepubliceerd: Maandag 10 februari 2020 11:04

Vier uitvaartondernemers slaan handen ineen

Op 15 februari presenteren vier uitvaartondernemers met ieder hun eigen stijl zichzelf in de Arnhemse Koepelkerk.

Ze zullen vragen van bezoekers beantwoorden en presenteren hun gezamenlijk magazine Doodgewoon, waarin alle aspecten van een uitvaart aan de orde komen en de vier ondernemers ieder hun eigen verhaal vertellen.


Afscheid nemen van een dierbare is een grote gebeurtenis. Zo groot en overweldigend soms, dat het moeilijk is daar een mooie, concrete invulling aan te geven. Dan is iemand die met je meedenkt en je wensen in kaart brengt, en ook helpt de juiste keuzes te maken, meer dan welkom.

Vier uitvaartondernemers die dat als geen ander begrijpen zijn Francine Oldenhuizing, Cecile van Hattem, Johan Verhoffstadt en Stefan Boddenberg. Zij zijn op verschillende terreinen een samenwerking aangegaan, onder meer door een magazine – Doodgewoon – te starten, waarin alles wat met een uitvaart te maken heeft aan bod komt: van tips over spreken bij de uitvaart tot het kiezen van rouwvervoer.

Behalve als plek van de presentatie van hun bijzondere samenwerking, dient de Koepelkerk tegenwoordig ook als bijzondere locatie voor uitvaarten. Het is iets wat niet veel mensen zullen weten, maar wat de vier uitvaartondernemers graag onder de aandacht brengen. Ook plekken als het Watermuseum, Brasserie de Boerderij, het Wijnmuseum en Theater het Hof kunnen tegenwoordig gebruikt worden om het afscheid van een dierbare op een bijzondere manier vorm te geven.

Mensen bewust maken van wat er op het gebied van uitvaart zoal mogelijk is - daar draaien het magazine en de presentatie van 15 februari om. Van 10.00 tot 17.00 uur in de Koepelkerk.

Deel deze pagina: