Live Live

Vitesse haalt twee versterkingen op Deadline Day

Gepubliceerd: Vrijdag 31 januari 2020 18:26

Vitesse haalt twee versterkingen op Deadline Day

Vitesse heeft op Deadline Day, de laatste dag van de winterse transferperiode, een tweetal versterkingen gepresenteerd. De Noor Filip Möller Delaveris tekende vrijdag een drieënhalf-jarig contract bij Vitesse. Joshua Brenet wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van TSG 1899 Hoffenheim.

Foto: Vitesse

Delaveris is vleugelaanvaller en komt over van het Noorse Odds BK. Delaveris is Noors jeugdinternational. In 2018 maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal bij Odds BK. In het afgelopen seizoen speelde de 19-jarige aanvaller vijftien competitieduels en trof hij drie keer doel.

De Noor zegt over zijn overstap dat de aanvallende speelstijl in de Nederlandse competitie hem goed ligt. “Ik hou ervan om dribbels te maken en probeer mijn teamgenoten in scoringspositie te krijgen.”

Joshua Brenet wordt gehuurd van TSG 1899 Hoffenheim. De 25-jarige vleugelverdediger begon zijn carrière in de jeugdopleiding bij Roda JC Kerkrade, maar brak uiteindelijk door bij PSV. In de zomer van 2018 maakte hij de overstap naar het Duitse TSG 1899 Hoffenheim. Daar kwam hij dit seizoen nauwelijks aan spelen toe.

Brenet zegt gewend te zijn om voor de prijzen te spelen. “Vitesse heeft als doel om Europees voetbal te halen, voor die prijs ga ik alles geven.”

Deel deze pagina: