Live Live

Vitesse-trainer Slutskiy geschorst wegens kritiek op scheidsrechter Gözübüyük

Gepubliceerd: Woensdag 10 april 2019 09:47

Vitesse-trainer Slutskiy geschorst wegens kritiek op scheidsrechter Gözübüyük

Vitesse-trainer Leonid Slutskiy is voor twee wedstrijden geschorst, waarvan een voorwaardelijk, voor zijn kritiek op scheidsrechter Serdar Gözübüyuk na Vitesse-PSV afgelopen zondag.

Volgens Slutskiy maakte Gözübüyuk drie grote vergissingen op een rij. Ook hekelde hij het gedrag van de arbiter buiten het veld.

'Hij zegt nooit hallo. Geeft nooit een hand. Hij legt ook nooit beslissingen uit en dat is voor mij echt een verrassing. Deze man is te arrogant. Hij denkt dat mensen in het stadion voor hem komen. Ik ben echt heel kwaad. Hij is de meest vreselijke scheidsrechter in de wereld. En ontzettend zelfingenomen', sprak de oefenmeester na afloop tijdens de persconferentie.

Scheidsrechter Gözübüyük gaf aan dat Vitesse-trainer Leonid Slutskiy te ver is gegaan met zijn uitspraken. De KNVB vindt dat dus ook. Gaat de Russische trainer nog een keer in de fout, dan wordt de wedstrijd voorwaardelijk omgezet in een onvoorwaardelijke straf.

Door de schorsing mist Slutskiy zondag de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Assistent-trainer Oleg Yarovinsky neemt dan de honneurs waar.

Bron: Omroep Gelderland

Deel deze pagina: