Live Live

Voer een dialoog over een thema om een ander beter te leren kennen?

Gepubliceerd: Maandag 21 oktober 2019 13:42

Voer een dialoog over een thema om een ander beter te leren kennen?

Voer je graag een dialoog over een thema om een ander beter te leren kennen? Dan is dit iets voor jou. Op 1 november is het weer zover. Dan gaan weer de gesprekken van Arnhem in Dialoog weer van start. Dit keer met als thema “Van wijkbewoner tot wereldburger”.


Arnhem in Dialoog wil mensen in Arnhem met elkaar in gesprek brengen. De dialoog is daar een hele goede vorm voor. Als je in dialoog gaat luister je beter naar elkaar. In de dialoog gaat het om het verhaal, om ervaringen, om dromen. Juist door de tijd te nemen om goed naar de ander te luisteren, geïnteresseerd door te vragen en verhalen te delen.

Doel van de dialogen is elkaar (een beetje) beter leren kennen. De mensen die eenmaal zo’n dialoog hebben meegemaakt, zijn erg enthousiast en zijn het er over eens dat Arnhem in Dialoog de stad een beetje mooier maakt.

Een groep die een dialoog voert bestaat uit max. 8 personen. De deelnemers praten over een van tevoren bepaald thema, dit keer is dat “Van wijkbewoner tot wereldburger”. Een getrainde gespreksleider zorgt ervoor dat de dialoog goed verloopt. Iedereen kan deelnemen aan een dialoog, je kunt gespreksleider zijn of je kunt een gesprekstafel organiseren. 

De dialogen zullen plaatsvinden van 1 t/m 10 november. Zie website www.arnhemdialoog.nl voor meer informatie en een formulier. 

Bron: Arnhem Dialoog

Deel deze pagina: