Live Live

Weer nederlaag Vitesse: crisissfeer na derde nederlaag op rij

Gepubliceerd: Vrijdag 08 november 2019 22:26

Weer nederlaag Vitesse: crisissfeer na derde nederlaag op rij

Na de derde nederlaag op rij van Vitesse vrijdagavond is een sportieve crisis in Arnhem dichtbij. Op eigen veld ging de ploeg van trainer Leonid Slutskiy onderuit tegen FC Groningen: 1-2. Na het verlies tegen ADO Den Haag en FC Emmen, moesten de Arnhemmers vrijdag met een antwoord komen, maar slaagden daar niet in. 

Foto: Omroep Gelderland

Na de derde nederlaag op rij van Vitesse vrijdagavond is een sportieve crisis in Arnhem dichtbij. Op eigen veld ging de ploeg van trainer Leonid Slutskiy onderuit tegen FC Groningen: 1-2. Na het verlies tegen ADO Den Haag en FC Emmen, moesten de Arnhemmers vrijdag met een antwoord komen, maar slaagde daar niet in. Foto: Omroep Gelderland


Vooral in de eerste helft liet Vitesse het afweten in GelreDome. Bij rust stond het 0-2, beide treffers kwamen van Joel Asoro. Na rust viel snel de aansluitingstreffer van Bryan Linssen. Het lukte Vitesse niet om door te drukken, Groningen rekte tijd en doelman Sergio Padt stond de Arnhemmers regelmatig in de weg. Ook in de 7 minuten blessuretijd kwam Vitesse niet tot scoren.

Deel deze pagina: